Articole Insomnii

Cauzele Insomniilor

Aproape o treime din populatia Romaniei sufera de tulburari de somn. Una dintre principalele cauze ale noptilor nedormite sunt tulburarile emotionale cum ar fi stresul. Interviurile pentru locuri de munca, achizitionarea unei case sau casatoria sunt doar cateva dintre lucrurile care pot face creierul sa lucreze peste limita. Creierul nostru nu se opreste din lucru doar pentru ca organismul nostru este obosit. In plus, atunci cand nu primim necesarul de somn, factorii de stres din viata noastra devin mult mai dificili de suportat, facandu-i sa para mult mai rau si cauzeaza chiar mai mult stres. De aceea, in perioade de stres sau presiune emotionala somnul este mai important ca oricand.

Am nevoie de Sleep Aid?

Studiile arata ca peste o treime dintre romani sufera de o forma de insomnie. Multi dintre cei care sufera de aceasta conditie nu stiu ca au o problema. Vestea buna este ca in majoritatea cazurilor un supliment de dormit (somnifere) cum este Kirkland Sleep Aid va poate ajuta sa obtineti o noapte sanatoasa de odihna. Daca aveti probleme cu somnul noaptea, raspunde la intrebarile de mai jos pentru a vedea daca s-ar putea sa suferiti de o tulburare de dormit.

Sfaturi si Indicatii

Cand sunteti obosit, sunt multe lucruri pe care sunteti dispus sa le incercati pentru a adormi, de la numaratul pana la 100 sau 1000 pana la doar un pahar de lapte cald. Daca teoriile sau sfaturile prietenilor nu functioneaza, avem cateva recomandari pentru a va mentine obiceiurile sanatoase de somn si obtinerea unei nopti odihnitoare.

Articole

Comanda Acum!

tratament insomnie

Tel: 0726 465 732