Despre Insomnie

Aveti dificultati de a dormi noaptea? Aveti probleme in timpul somnului? Daca ati raspuns cu DA la oricare dintre aceste intrebari, cel mai probabil suferiti de o forma de tulburari ale somnului sau insomnii. Studiile arata ca mai mult de aproximativ 6 milioane de romani sufera de o tulburare de somn.

Multi factori pot impedica pe cineva sa obtina un somn odihnitor in timpul noptii. In timp ce unele tulburari de somn sunt mai grave si ar trebui tratate de un medic, altele pot fi corectate destul de simplu. Daca aveti probleme cand doriti sa adormiti sau sa ramaneti in starea de dormit, ar putea sa va ajute daca aflati cauza problemei.

Ocazional, va gasiti in pat, cu ochii fixati in tavan si numarati orele pana cand va trebui sa va treziti? Va treziti in mod frecvent pe toata durata noptii pentru niciun fel de motiv aparent si aveti probleme in a adormi la loc? Daca da, puteti incerca suplimentul nostru de dormit (somnifer) Kirkland Sleep Aid.

Ati incercat multe metode sau tratamente de a dormi linistit? Sfaturile noastre impreuna cu suplimentul nostru pentru somn v-ar putea ajuta sa obtineti un somn bun si va vor ajuta sa dezvoltati si sa mentineti obiceiuri sanatoase de dormit.

Articole

Comanda Acum!

tratament insomnie

Tel: 0726 465 732